petek, 13. januar 2012

Šotori, kakšne prednosti, slabosti?

Na trgu je ogromno šotorov, ki se ne razlikujejo samo po obliki in različnih barvah ampak tudi po svoji uporabnosti in samemu materialu, ki je zelo pomemben, če želite dlje časa preživeti na kampiranju ali pa se za kampiranje odločate tudi v bolj hladnejših dneh, ko vam jo vreme lahko pošteno zagode. Toda kakšnega izbrati, kakšen šotor je pravi zame? Najboljše da si takšne nasvete preberete na spletni strani kampiranje nasveti.

Poleg omenjenega članka, naj vam podam nekaj opornih točk za razmislek o tem kakšnega boste kupili:

  • Za kaj šotor potrebujem? Odločite se za kaj šotor potrebujete, boste na dopustu preživeli ogromno časa v notranjosti ali bo šotor služil samo kot prenočišče in občasno dnevno zavetišče.
  • Koliko prostora potrebujemo? Premislite ali bo na dopustu samo vaša družina, ali bodo otroci povabili tudi kakšne prijatelje za skupno igro.
  • Koliko mi je pomembna cena šotora?
  • Kolikokrat letno bom šotor uporabljal? Boste kampirali večino poletja in jeseni ali bo to samo enotedenski dopust. O tem je vsekakor potrebno premisliti.


V zgornjih alinejah sem vam podal nekaj točk za premislek, ki bodo prišle prav pri nakupu novega šotora, da bo nakup karseda lahek in zabaven.

Ni komentarjev:

Objavite komentar